Bratislava 9-16

Žilina 9-16

Neodkladajte nákup klimatizácie na budúce leto

Kúpte si klimatizáciu mimo hlavnej sezóny.
Výrazne ušetríte

Ortuť teplomeru pomaly, ale určite klesá. Väčšina ľudí preto zakúpenie klimatizácie odkladá na budúcu sezónu. To je však veľká chyba. Ceny klimatizácií totiž rok od roku raketovo stúpajú, a to v rámci niekoľkých percent. Práve teraz však môžete ušetriť niekoľko stoviek eur. Neotáľajte s nákupom klimatizácie a zakúpte si ju ešte tento rok.

Prečo ceny klimatizácií rastú?

Tento rok bol z hľadiska zdražovania ešte náročnejší aj kvôli dopadom celosvetovej pandémie koronavírusu. Výrazne sa totiž zvýšila cena plastových komponentov (až o 40 %), ocele a medi. Európske ceny pritom značne ovplyvňuje čínsky trh, kedy se cena lodnej kontajnerovej dopravy zdvihla až trojnásobne.


3 dôvody, prečo si zakúpiť klimatizáciu na jeseň alebo v zime

Zľava až 500€

Ceny klimatizácií sú mimo hlavnú sezónu nižšie zhruba o 250 až 500€. Na jeseň zároveň uvoľňujeme skladové priestory preto nové typy klimatizačných jednotiek, a preto tie stávajúce vypredávame s výraznou zľavou.

Inštalácie do 14 dní

V letných mesiacoch si na technika na zameranie klimatizácie počkáte aj dlhšie ako týždeň. Teraz za vami dorazia už za pár dní a klimatizáciu sme schopní kompletne dodať a nainštalovať zhruba do 14 dní.

Klimatizáciou možno aj kúriť

Vedeli ste, že klimatizáciu nemusíte používať len pre ochladenie priestoru? V porovnaní s elektrickými priamotopmi dokážu klimatizácie plniť funkciu kúrenia efektívnejšie a za nižšiu cenu. Ohriatie vzduchu sa pritom prejaví takmer okamžite.


Kúrenie klimatizáciou vs. Elektrickým priamotopom: koľko peňazí ušetrím?

S klimatizáciou si budete môcť užívať teplo pri príchode domov jediným kliknutím do pár minút. Jednotlivé miestnosti naviac môžete vykurovať selektívne – v každej izbe možno mať inú teplotu, alebo mať zapnuté zariadenie len tam, kde se práve nachádzate.

Kúrenie klimatizáciou je veľmi efektívne a lacné, pretože toto zariadenie funguje na princípe tepelného čerpadla. Pozrite se, akých úspor môžete dosiahnuť pri prechode z elektrického priamotopu na klimatizáciu.

Klimatizácia Syen BoraBežný elektrický priamotop
Výkon kúrenia2,5 kW (na topení 2,8 kW výkon)3 kW
Príkon0,8 kW3 kW
Doba vykurovania4 mesiace v roku, 6 hodín denne4 mesiace v roku, 6 hodín denne
Paušál elektrinyBežný (0,2€/kWh)Bežný (0,2€/kWh)
Ročné náklady na elektrickú energiu115,2 €432 €
Denné náklady na elektrickú energiu0,96 €3,6 €
Ak teda budete klimatizáciou aj kúriť a nahradíte ju existujúci priamotop, vráti sa vám investícia už za 3 roky (a to len na spotrebe elektrickej energie).

Od novej klimatizácie vás delí len pár krokov

Ak premýšľate nad zakúpením klimatizácie, na nič nečakajte. Stačí vyplniť nezáväzný formulár a my sa vám do 24 hodín sami ozveme.